FIS Kup Sarajevo

FISPoštovani, zadovoljstvo nam je pozvati Vas da učestvujete na FIS Kup SARAJEVO, drugom zvaničnom snowboard takmičenju koje se realizira pod okvirom INTERNATIONAL SKI FEDERATION / MEĐUNARODNE SKIJAŠKE ORGANIZACIJE.

FIS Kup Sarajevo će se po oficijelnom FIS kalendaru održavati:8. februara, 2009 na Bjelašnici. FIS snowboard takmičenje u Bosni i Hercegovini okuplja snowboard takmičare i fanove iz regiona u disciplinama:

• BIG AIR (takmičenje u skokovima, na vještačkoj skakaonici, pri kojima se izvode tehničke figure koje ocjenjuju sudije)
• BOARDER CROSS (trka u kojoj starta 4 takmičara istovremeno na stazi sastavljenoj od umjetno napravljenih krivina i tehničkih skokova i vozi se po kup sistemu tj. da dvojica prvoplasiranih prolaze u daljni krug takmičenja )
U sklopu takmičenja, a u organizaciji agencije Tempo održati će se koncerti  , te će biti organizovan „Winners Party“ za sve učesnike i posjetitelje ove sportsko-kulturne manifestacije. Za prijave i ostale informacije vezane za Kup Sarajevo možete dobiti na e mail

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s